24 / 04 / 2024

Boluspor Benzin İstasyonu kiraya mı verilecek?

Boluspor Benzin İstasyonu kiraya mı verilecek?

Bilindiği üzere Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Hürriyet Caddesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarının ışıklarının yanında bulunan arsa mecliste oy birliğiyle benzin istasyonu olmuştu.



Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak adına önemli bir proje olan Boluspor Benzin İstasyonu ile ilgili nasıl bir çalışmanın yapılacağı, bu istasyonun hangi yolla ve nasıl kiraya verileceği ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, mevcut yönetimin bazı istasyon sahiplerine gönderdiği davet mektubu ise kafaları karıştırdı.


TEKLİF TOPLUYORLAR


Bazı istasyon sahiplerine gönderilen teklif mektupları ile istasyon kiraya verilmeye çalışılıyor. Öte yandan yönetim bu çalışmaları sürdürürken kamuoyuna bu istasyonun hangi yolla kiraya verileceği açıklanmıyor.


KONGRE ÖNCESİ YAPILAN ETİK Mİ ?


Bilindiği üzere 28 Mayıs’ta kongreye gidecek olan Boluspor’da benzin istasyonunun apar topar kiraya verilmeye çalışılması kafaları karıştırıyor. Şu ana kadar çift listenin olması sebebiyle benzin istasyonunun kongre sonrasında yeni seçilecek yönetim tarafından kiraya verilmesinin daha etik ve karlı olacağı camianın ortak fikri.


BABANIZIN DEĞİL, BOLUSPOR’UN MALI


Tamamen Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak için verilen benzin istasyonun hangi şartlarda, nasıl, kime ve kaç liraya verileceği hakkında kamuoyu açıklama bekliyor. Boluspor’un malı olan bu benzin istasyonun şeffaf bir şekilde, Boluspor’un menfaatleri düşünülerek kiraya verilmesi için bu sürecin kongre sonrasına bırakılması gerekiyor.


Bolu Gündem


Geri Dön