19 / 04 / 2024

Bomonti Business Center’da son ofislerin satışı yapılıyor!

Bomonti Business Center’da son ofislerin satışı yapılıyor!

Önemli ofis merkezi haline gelen İstanbul’da, yeni ofis arzı sürüyor. Peker Grup’ un Bomonti’ de hayata geçirdiği Bomonti Business Center’ da son ofislerin satışı yapılıyor...



Önemli ofis merkezi haline gelen İstanbul’da, yeni ofis arzı sürüyor. Peker Grup’un Bomonti’de hayata geçirdiği Bomonti Business Center’da son ofislerin satışı yapılıyor.


Yatırımcıların ve şirketlerin ofis kiralamak için İstanbul’un merkezi lokasyonlarını tercih ettiklerini söyleyen Peker Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, “Bomonti Business Center, merkezi lokasyonu, eşsiz Boğaz ve Haliç manzarası ile bir ofiste olması gereken donatılardan çok daha fazlasıyla farklılaşıyor. En çok tercih edilen ofis projelerinden birisiyiz” dedi.



27 katlı tek kuleden meydana gelen Bomonti Business Center Projesi’nin 22 katı ofislere ayrıldı. Yüksekliği 102 metre olup 5 Bodrum kat, 1 zemin kat ve 22 ofis katından oluşuyor. 800 m2 tam ofis katları 4’e bölünebiliyor. 205 araçlık otoparkı bulunan Bomonti Business Center’da çeyrek ofis katları için 2, yarım ofis katları için 4 ve tam ofis katları için 8 araçlık otoparkı var.  


Milliyet 


Geri Dön