24 / 04 / 2024

Bomonti Modern Palas Bomonti bölgesine katkıda bulunuyor!

Bomonti Modern Palas Bomonti bölgesine katkıda bulunuyor!

Firma: Extensa Group

Proje: Bomonti Modern Palas

BELÇİKA"nın şirketlerinden biri olan Extensa'nın Bomonti'de hayata geçirdiği projesi 'Bomonti Modern Palas', inşaat ve tasarım kalitesi ile mevcut kent dokusunun ve kültürünün bir uzantısı olan Bomonti bölgesinin değerlenmesine katkıda bulunuyor.



Modem Palas çevreye duyarlılığının yanı sıra yüksek standartlarda bir şehirli yaşam için her detayın düşünüldüğü tasanmı ile bölgede ön plana çıkıyor. 


24 SAAT GÜVENLİK

15 katta 98 daireden oluşan projede, 66 metrekare ile 210 metrekara arasında değişen büyüklüklerde ve farklı tiplerde 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Bahçeli, teraslı, exclusive ünitelerden oluşan Modern Palas, zeminde koyu tondan başlayarak çatıya doğru daha açık tonlarla devam eden renk skalasına sahip. Özel hareketli panjur sistemi sayesinde Bomonti Palas her gün farklı bir cepheye sahip oluyor. Şehir merkezinde yaşama avantajından mümkün olduğunca yararlanmak isteyen kullanıcıya göre tasarlanan Modern Palas'ta, Resepsiyon/concierge hizmeti, 24 saat güvenlik, daire dışında konumlandırılan ayn depolama alanlan, otopark, teknik destek, apartman kat görevlisi, peyza;, bina yönetim hizmetlerinin dışında sosyal donatı yer almıyor. 


ESTETİK DEĞER 

Bunun en önemli nedeninin bu gibi sosyal donatıların aidat yükü olarak kullanıcıya geri dönmesi olduğunu ifade eden şirket yetkilileri, "Şehrin kalbinde yer alan bir projede yaşamak, şehrin bütün avantajlarından faydalanabiliyor olmak demektir. Ayrıca, doğaya katkılı ve doğayla uyumlu çözümler ile kullanıcıların aidat ve ısınma giderlerinin minimuma indirilmesi sağlanıyor. 


Isınma maliyetlerini düşürmek üzere bina genelinde ısı yalıtımı yapılmış ve her bir dairenin ısısının ayarlanabileceği ısı kalorimetreleri kullanılıyor. Tasanmın bütününde doğayla ve çevreyle uyumlu bir yaklaşımla doğal enerji tasarrufuna imkân verecek çözümlemeler tercih edilerek, binanın yönlenmesi, cephede kullanılan güneş kıncılar, cam boyutlan ve kullanılan malzemeler buna göre seçilmiştir. Güneş kırıcılar aynı zamanda tasarım kimliğinin güçlü bir parçası olarak hem fonksiyonel hem de estetik değer katıyor" dedi. 

Hürriyet


projeye sor



Geri Dön