27 / 04 / 2024

Bomonti'ye Rixos Residence

Bomonti'ye Rixos Residence

Rixos Grubu, İstanbul Bomonti'de rezidans işletme kararı aldı



Turizm yatırımlarıyla adını duyuran grubun bu atılımının yatırım portresi ise 200 milyon lira. İç mimarlığını Çağlayan Tuğal'ın üstlendiği proje 42 katlı bir kule olarak tasarlanıyor. Rixos Residence'ı farklı kılacak özelliklerden birkaçı sekiz bahçesinin olması ve her süitte açılabilir bir pencerenin bulunması

Rixos Grubu, bugüne kadar adım turizm yatırımlarından duyduğumuz bir isimdi. Son atılımıyla yükselen trend rezidanslarda da ismini duyurmaya kararlı olduğunu gösterdi. Rixos Grubu, Bomonti'de Ayaydın Grup ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönümlük arsa üzerinde İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesinin pazarlama ve işletmeciliğini üstlendi. Projenin iç mimarlığını ise Çağlayan Tuğal yapıyor.

Proje, Aralık 2011'de tamamlanacak. 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süitin yanı sıra 6 adet de penthouse bulunacak. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkan daire alternatifleri bulunuyor. Projeyi farklı kılan özelliklerden biri de değişik katlarda 8 adet kat bahçesi olması. Dış cephesi alüminyum panel cephe kaplama olacak projede, her süitte açılabilir pencere bulunacak.

Satışlar aralıktan itibaren başlıyor

Rixos, Residences Bomonty'de Rixos haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralama seçeneği de sunulacak. Ayrıca Rixos, dairenin boş kaldığı günlerde daireyi sahibi adına işletebilecek.

Projede, 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alacak. Daire sahipleri veya kiracılar bu hizmetlerden yüzde 25 indirimli faydalanacak.

Rixos'un yelpazesinde resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis, posta hizmetleri, housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetleri olacak. Örnek dairelerle satış ofisinin hazırlandığı projede satışların aralık ayı başında başlaması planlanıyor.
Milliyet Emlak


Geri Dön