19 / 04 / 2024

Borsada değeri yüzde 790 ile yüzde 1872 arasında yükselen hisseler

Borsada değeri yüzde 790 ile yüzde 1872 arasında yükselen hisseler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yüzde 160 oranında artarken bazı hisselerdeki artış yüzde 790 ile 1872 arasında artış kaydetti. Bu hisseler içinde iki hisse ise tartışma konusu oldu.



Borsa İstanbul'da hareketlilik devam ediyor. Yeni nakit akışının sürdüğü Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 3,1 milyon kişiye ulaşırken işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri ise 5 trilyon lirayı buldu. Şu anda borsada 504 şirket işlem görürken, bu şirketlerin piyasa değeri ise dolar bazında 272 milyar dolar oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön