19 / 04 / 2024

Borsada para hacimli hisselere kaydı, yükseliş sürecek mi?

Borsada para hacimli hisselere kaydı, yükseliş sürecek mi?

Borsa İstanbul, bankacılık hisselerindeki manipülatif hareketlerden sonra düşüş trendine girmiş ve güven kaybı yaşamıştı ancak faizle ilgili açıklamalar ve Halkbank ile ilgili olumlu gelişmelerden sonra para yeniden borsaya döndü. Peki borsadaki yükseliş sürecek mi?



Milliyet Gazetesi Yazarı Zeynep Aktaş Borsa İstanbul'a ilginin yeniden artmaya başladığını belirterek,13 Eylül'de başlayan ve üç hafta süren sert düşüşün yol açtığı yüzde 39'luk gerilmenin ardından olumlu seyrin başladığını söyledi. Aktaş, ABD'de Halkbank ile ilgili yaşanan gelişmelerin olumlu etkilerinin borsaya da yansıdığını yükseliş trendinin yeniden başladığını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön