25 / 04 / 2024

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?



Borsa İstanbul'da endeks yılbaşından bu yana yüzde 162 oranında yükseldi. Bu yükselişin son zamanlara döviz mevduatlarında başlayan çözülme, Merkez Bankası'nın faizi tek haneye düşürmesi ve TL'ye dönüşüm oranı düşük kalan bankalara getirilen komisyon artışının liralaşmayı beraberinde getirecek olması nedeniyle sürmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön