28 / 03 / 2024

Bosch tüm dünyaya statik buzdolabı ihraç ediyor!

Bosch tüm dünyaya statik buzdolabı ihraç ediyor!

Geçen yıl öngörülenden yüzde 300 daha fazla A statik buzdolabı üretimi gerçekleştirildi



Bosch Ev Aletleri (BSH), Çerkezköy tesislerinde üretimine başladığı düşük enerji sarfiyatlı kullanım için tercih edilen, çift kapılı A statik buzdolaplarının tamamını dünya pazarlarına ihraç ettiğini duyurdu. BSH Ev Aletleri'nden yapılan açıklamada, beyaz eşya pazarında yaşanan daralmaya rağmen, geçen yıl projede öngörülenden yüzde 300 daha fazla A statik buzdolabı üretimi gerçekleştiren BSH'nin, 2009 yılı için de öngörülenin yüzde 90 fazlası oranında üretim planladığı kaydedildi.
Posta

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

BSH üretimi hedefin yüzde 90 üzerinde

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Çerkezköy tesislerinde üretimine başladığı düşük enerji sarfiyatlı kullanım için tercih edilen, çift kapılı A++ Statik buzdolaplarının tamamını dünya pazarlarına ihraç ettiğini duyurdu.BSH Ev Aletleri'nden yapılan yazılı açıklamada, beyaz eşya pazarında yaşanan daralmaya rağmen, geçen yıl projede öngörülenden yüzde 300 daha fazla A++ Statik buzdolabı üretimi gerçekleştiren BSH'nın, 2009 yılı için de öngörülenin yüzde 90 fazlası oranında üretim planladığı kaydedildi.

A sınıfı ürünlere kıyasla yüzde 40 oranından fazla enerji tasarrufu sağlayan A++ buzdolaplarının, ilk günden itibaren pazarda beklenenin üzerinde taleple karşılaştığına işaret edilen açıklamada, talepteki artışın, buzdolabı fabrikasının üretkenliğine ve verimliliğine olumlu yansıyarak, 120 kişiye ek istihdam olanağı sağladığı belirtildi. BSH İcra Kurulu Başkanı Norbert Klein, ÖTV indirimiyle sektöre hareket getirdiğini vurguladı.
Yenişafak


Geri Dön