26 / 04 / 2024

Bosphorus City'de 176 bin 374 TL! Ana para garantili!

Bosphorus City'de 176 bin 374 TL! Ana para garantili!

35 yıldır inşaat sektöründe olan ve birçok projeyi hayata geçiren Sinpaş Boğaziçi'nin güzelliklerini Halkalı'ya inşa ediyor



Projede Ortaköy Meydanı'ndan Beylerbeyi'ne, Kanlıca'dan Yeniköy'e Paşabahçe'den Kandilli'ye kadar birçok boğaz semtinin esintisini yaşamak mümkün... 

Projenin adı: Bosphorus City
Projenin lokasyonu: Halkalı- Küçükçekmece
Yapan şirket: Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
Satış Koordinatörü: Özkan Öztürk
İnşaata başlama tarihi: Haziran 2008
İnşaatı bitirme tarihi: 1. etap Haziran 2010
2.etap Aralık 2010, 3.etap Nisan 2011, 4.etap Aralık 2011
Toplam arsa: 246 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 348 bin metrekare
Sosyal donatılar: Açık ve kapalı kumsallı yüzme havuzları, tenis kortları, squash sahaları, mini golf sahası, Fitness merkezi, pilates ve yoga alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, 27 bin metrekarelik Su ve Boğaz konsepti, 90 bin metrekarelik peyzaj ve yeşil alan.
Konut bilgileri:  60- 761 metrekare büyüklüğünde 1+1'den 5+1'e kadar daireler ve 5+2 müstakil yalılar olmak üzere toplam 2 bin 794 konut bulunuyor. 
Metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 858 TL
En düşük ve en yüksek metrekare satış fiyatı: 2 bin 53 TL- 4 bin 98 TL
En düşük ve en yüksek konut fiyatları: 176 bin 374 TL- 2 milyon 608 bin 82 TL
Ayırt edici özelliği: Yapılan diğer projelerden farklı olarak sakinlerine sadece ev değil, gerçek anlamda bir yaşam alanı vadeden Bosphorus City, insanların evlerinde otururken boğazda yaşama hissini duyabilecekleri bir proje. 
Anneler için ne düşünüldü: Yeniköy'de bulunan kreş sayesinde çocuklarının kendilerinden bağımsız, saatlerce birçok eğitici aktivitelerden faydalanabilecek olmaları, annelerin Yeniköy Sağlık Kulübü'nde  keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacak. Ayrıca anneler diledikleri zaman Ortaköy'den alışveriş yapıp, Paşabahçe cam sanat evinde sanatsal faaliyet gösterebilirler.
Babalar için neler var: Sosyal anlamda oldukça zengin alternatifler sunan Bosphorus City'de beyler, basketboldan voleybola, bowlingden bilardoya, tırmanma parkurlarından açık kapalı yüzme havuzlarına, SPA'dan golf sahalarına kadar birçok alternatif faaliyetle iş stresini atabilirler.
Çocuklar için neler var: Projenin şehir kulübünde ortak paylaşımları artıracak çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, gemi, hisar ve rasathane bulunuyor. 
En yakın okullar kaç km uzaklıkta: Projenin kendi bünyesinde anaokulu bulunuyor. 
En yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler? Projenin 200 metre ilerisine bölgenin en büyük hastanesi inşa ediliyor.
En yakın alışveriş merkezi: Proje dahilinde Ortaköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 3 kilometre mesafede Deposite Alışveriş Merkezi, 5 kilometre uzaklıkta Prestige Mall Alışveriş Merkezi bulunuyor. Ayrıca İstanbul Saraylar etabında planlanan alışveriş merkezi 1 kilometre uzaklıkta konumlandırılacak.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: 13 kilometre
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 1.5 kilometre, E-5'e 8 kilometre

Ödeme koşulları: Projeye özel yeni başlatılan 'Ana Para Garantili Para Katlama Sanatı' kampanyasıyla sıfır riski yatırım imkanı sağlanıyor. Yeni başlatılan kampanya kapsamında kazandıran ‘Ana Para Garantili Yatırım Paketi' ile satış sonrası avantajlar sunuluyor. Örneğin Sinpaş'tan aldığınız bir evi teslim edildikten sonra bile 1 yıl içinde koşulsuz olarak iade edebiliyorsunuz. Avantajlardan bir diğeri ise kira garantisi. Aldığınız evde yaşamayı tercih etmezseniz eğer Sinpaş'ın çözüm ortağı Kentsel A.Ş 3 ay içinde kiracı bulmayı size garanti ediyor.
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

www.bosphoruscity.com.tr
[email protected]

0212 444 1 440


Geri Dön