05 / 05 / 2024

Böyle bir indirim duyulmadı! Tuvalet kağıdı 1 TL yetişen alıyor! İşte son gün!

Böyle bir indirim duyulmadı! Tuvalet kağıdı 1 TL yetişen alıyor! İşte son gün!

Enflasyon artışı ile vatandaşlar pek çok ürünü almada zorluk yaşıyor. Buna ek olarak da üst üste gelen zamlarda zorluk derecesini arttırmaktadır. Tuvalet kağıdını ucuza almak isteyenlere müjde! İşte detaylar!



Ülkemizde artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte belli başlı ürünlere üst üste geldi. Tuvalet kağıdı fiyatı artan ürünlerin başında geliyor. Ucuza tuvalet kağıdı almak isteyen vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakın merceğe aldı. Yılın en büyük kampanyası, yetişen herkes koli koli alıyor. O markalarda tuvalet kağıtları 1 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdı kampanyanın detayları...

BÖYLE İNDİRİM NE GÖRÜLDÜ NE DUYULDU!

Peş peşe yapılan zamların sonu gelmiyor. Pek çok ürüne zam gelmeye devam ederken vatandaşlar ucuza ürün alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri takip ediliyor. Beklenen haber ise yılın son günlerinde o markalarda satılan tuvalet kağıdının 1 TL'ye düştüğü oldu. Yetişen koli koli alıyor, yılın son kampanyası.

TUVALET KAĞIDINI 1 LİRADAN SATIŞA ÇIKARDILAR

Ürünlere gelen zamlardan sonra vatandaşlar ucuza ürün almak için online satış sitelerindeki kampanyaları takibe aldı. Beklenen haber ise Avansas'tan geldi. 24'lü tuvalet kağıdını yalnızca 24 TL'den satışa çıkardılar. Yapılan kampanya ile tuvalet kağıdının tanesi 1 liradan gelmiş olacak. Müşterilerine özel yapılan kampanyanın detayları paylaşıldı. Avansas tuvalet kağıdı kampanyası ilr ilgili şu ifadelere yer verdi;

KAMPANYANIN AYRINTILARI

  • Bu kampanya Avansas’ tan verilen ilk siparişe özeldir.
  • Kampanyalı ürünlerin dışında 250 TL ve üzeri tutarda ürün ekleme yapmanız gerekmektedir.
  • Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

İşte şu kampanyalı ürünü sepetinize eklemeniz gerekiyor;

  • 24 TL’ye alınacak ürün 1 adet için geçerlidir.
  • Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlandırılmıştır.
  • Kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Bu kampanya Avansas’ın sunduğu diğer kampanyalarla birleştirme işlemine tabi tutulamaz.
  • Aynı adrese birden fazla verilen siparişler iptal edilir.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar hangileridir? Akbank kaç puana kredi veriyor?

Kiracılar bunları mutlaka bilmeli! Yeni ev sahibi kiracıyı evden çıkarabilir mi?

4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön