16 / 04 / 2024

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.




Kuruluşundan bu yana, bölge halkına sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanlarını, yılın 365 gününe yaydığı kampanyalarla süsleyen Şanlıurfa Piazza’nın, dünya markalarını bir araya toplayan çatısı altına Boyner Mağazası hizmete girdi.

Geniş ürün yelpazesi ve yıllardır tartışılmayan kalitesiyle hizmet veren Boyner’in, Piazza’daki iki katlı mağazasının açılışı büyük ilgi gördü. Dünyanın en ünlü markalarını bünyesinde barındıran Boyner mağazasının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile çok sayıda davetli katıldı. Her yaş grubuna hitap eden ürünleri barındıran Boyner, açılış sonrası ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

KÖKLÜ GEÇMİŞİ OLAN DEV MARKA

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., Türk tekstiline Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları ile birçok yeniliği kazandıran Boyner ailesi tarafından 1981 yılında kuruldu. Türkiye’de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından olan Boyner, o zamanki adıyla Çarşı Mağazaları olarak Bakırköy’de ilk mağazasını açtı. 2004 yılında bugünkü adına dönüşen Boyner, halen yurt geneline yayılmış mağazalar zinciri ile Türkiye’nin en önemli alışveriş markalarından birisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.



Hürriyet


Geri Dön