26 / 04 / 2024

Bozcaada'nın konut sorunu çözüldü!

Bozcaada'nın konut sorunu çözüldü!

AKP Bozcaada Belediye Başkan adayı Erdoğan Madak, Bozcaada'da konut probleminin sona erdiğini açıkladı. Bölgede yeni konut yapımı için alan belirleme çalışmalarına başlandı.



AKP Bozcaada Belediye Başkan adayı Erdoğan Madak, Bozcaada’da konut sorunun çözüldüğünü söyledi. 

Çanakkale Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, konut probleminin çözüme kavuştuğunu ifade eden Madak, Bozcaada'nın mimarisine ve doğal yapısına uygun konut yapımı için alan belirleme çalışmalarına başlandığını kaydetti.

Madak, ''Bozcaada’nın mimari yapısı ve doğasına uygun, ihtiyaç sahipleri için alan belirleme çalışmalarına başlandığını belirten Madak, çalışmaların ardından onlarca yıllık sorunun çözüleceğini söyledi. Madak, konuyla ilgili açıklamasında; “Bozcaada da konut probleminin çözümü işin gereken adım atıldı. İnşallah Bozcaada mimarisine uygun, doğal yapıya gereken hassasiyet gösterilerek, ihtiyaç sahipleri için gereken konut yapımı için alan belirleme çalışmalarına başlanıldı. İnşallah gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra onlarca yıllık sorun çözülmüş olacak.  Karşılama, kaymakamlık ziyareti, saha çalışması ve sonrasındaki çınar altı sohbeti ile Bozcaada için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.


Geri Dön