25 / 04 / 2024

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.



Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı yapıldı.  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde düzenlenen toplantıya Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Genel Sekreter Levent Tokmak, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kent Konseyi Çalışma Gruplarının Başkanları ile Belediye Meclis Üyesi İsmail Yemen katıldı.


Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli toplantı açılışında konuştu. Tekeli, “İlçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bizler bu toplantıları Bozüyük’te yaşayan bireyler olarak bu büyüme ve gelişmeye elimizden geldiği kadar katkı sağlamak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Kent Konseyi olarak yerel yönetim işbirliği ile Bozüyük için yapılacak ne varsa yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu.


Toplantıda Bozüyük için önemli adımlar atılabilmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiği belirtti. Ayrıca toplantıda kentsel dönüşüm, Bozüyük’ün ülke genelinde tanıtımına yönelik ve gelişmesi için neler yapılabileceği, Bozüyüklü bayanların üretim yapabilecekleri çalışma alanlarının oluşturulması, Engelliler Günü ve Yeşilay Haftası’nda yapılması planlanan etkinlikler, LYS, YGS ve TEOG Sınavına girecek öğrenciler için verilecek eğitim seminerleri, Mavi kapak ve geri dönüşüm projeleri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda Kent Konseyine iletilen istek ve talepler de görüşüldü.



Milliyet 



Geri Dön