28 / 03 / 2024

Brooks Brothers'ın Ankara şubesi açıldı!

Brooks Brothers'ın Ankara şubesi açıldı!

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, önceki gece giyim markası Brooks Brothers’ın Ankara’daki şubesinin açılışına katıldı. Panora Alışveriş Merkezi’ndeki açılışa gelişinde Koç’u eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün karşıladı.



Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, önceki gece giyim markası Brooks Brothers’ın Ankara’daki şubesinin açılışına katıldı. Panora Alışveriş Merkezi’ndeki açılışa gelişinde Koç’u eski  Ankara  Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün karşıladı.


Mağazayı gezerek çalışanlarla bir süre sohbet eden Koç, Rusya ile Türkiye arasındaki krizin ekonomik ilişkilere muhtemel yansımalarına dair soruları yanıtsız bıraktı. Koç, yeni hükümetten beklentilerine ilişkin soru üzerine de “Hükümetin kurulmasından çok memnun olduk” dedi. 


TÜSİAD programı beğendi

Bu arada dün Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nde TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes de konuştu.


Symes, “Bu hafta hükümet ve ardından da hükümet programı açıklandı. Önümüzdeki 4 yılın sonunda nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz için düşünmenin zamanı. Demokratik standartlar ve özgürlükler açısından, kapsayıcı büyüme ve iklim ortamı açısından kalkınmanın başlıkları açısından beklentilerimizi seçimlerden önce ve seçimden sonra hükümet görevlendirildikten sonra programı hazırlarken defalarca paylaştık. Bunları açıkçası programda yazılmış olarak görmekten de TÜSİAD olarak son derece mutluyuz” dedi. 


Milliyet


Haber Habertürk Ankara Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


'Başkanların Markası' olarak bilinen dünyaca ünlü bir giyim markası Ankara'da ilk şubesini açtı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un da yer aldığı geceye çok sayıda moda severin yanı sıra büyükelçiler ve iş adamları katıldı


Anglosakson stili ile yaklaşık 200 yıldır Amerika'da moda severlere hizmet veren Brooks Brothers, Ankara'daki ilk mağazasının açılışını Panora AVM'de yaptı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un katıldığı davette, konuklar ünlü iş adamıyla fotoğraf çekebilmek için adeta sıraya girdi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön