25 / 04 / 2024

BT İnşaat çatıda iddialı!

BT İnşaat çatıda iddialı!

Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı...



Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı.


Patron firması olmaktan çıkarak kurumsal bir yapıya kavuşmak için 2013 yılının başlarında ciddi bir çalışma içine giren BT inşaat, yaptığı işin bir bölümü sonrasında sektöre daha profesyonel bir bakış getirmenin mutluluğunu yaşıyor.


Ağırlıklı olarak çatı ve cephe kaplama işleriyle ilgilenen

uzmanlığını bu yönde geliştirme gayreti gösteren BT İnşaat Teknik Müdürü Fatih Arslan " iş alanlarımızın %80'i Bursa'da ancak kıramadığımız müşterilerimiz olursa Bursa dışındaki firmalarla da yaptığımız işler oluyor." diyerek Bursa'nın en önem sorununun toplu yapılaşmanın olmaması olduğunu belirtti.


Binalardaki çatı algısının artık tamamen değiştiğini belirten Fatih Arslan "Eskiden çatı katları kullanılmazdı ve doğal olarak çatı kaplamasına kimse dikkat etmezdi, bu işi mümkün olan en ucuz paraya halletmek daha akıllıcaydı. Ancak şimdi çatı katları yerleşim alanı olarak kullanılıyor, hatta çatı dubleksi adı altında binaların en pahalı satılan bölümleri haline geldiler. Doğal olarak müteahhitler bu kadar pahalıya sattıkları çatılan artık riske atmak istemiyorlar ve şimdilerde çatı kaplamalarıncan ekonomik değil kaliteli malzemeler ön plana çıkıyor" diyerek çatı kaplamalarında yaşanan değişimi özetliyor.


Çatıların binanın en sorunlu bölgesi olduğunu ve sıfır hata diye bir durumun asla söz konusu olmadığını belirten Fatih Arslan "Çatıyla ilgili seçim yapacaksanız malzemeden önce uygulamayı yapacak firmaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu noktada taklit firmalara güvenmemenizi tavsiye ederim k gerekiyor. Çatı sorun olma ihtimali olan bir nokta ancak taklit bir firma söz konusu olursa çatınızda sorun olduğunda karşınızda bir muhatap bulamazsınız. Eğer çatınızı iyi bir firmaya yaptırdıysanız hem sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz azaları hem de satış sonrası hizmet sıkıntısı çekilmez" şeklindeki açıklamaları ile tüketicileri uyarıyor.


Çatı kaplamaları konusunda malzeme çeşitliliğinin her geçen gün arttığını, sadece su geçirmeyen kaplamalardan, ısı korumasını hatta binanın nefes almasını sağlayan malzemelere kadar geniş bir ürün yelpazesi olduğunu belirten Arslan , "Bizim genel konseptimiz en kaliteliyi müşterilerimize sunmak. Hem ucuz hem kaliteli malzeme pek mümkün değildir. Bu anlamda da kaliteli olandan ödün vermek istemiyoruz" diyerek firma prensipleri hakkında bilgi veriyor.


Şu anki kadroları ile aylık 400 ila 500 bin liralık kaplama işini rahatlıkla yapabildiklerini vurgulayan Fatih Arslan, "Üzerimize aldığımız işin büyüklüğüne göre kadrolaşmaya gitmekten çekinmeyiz  daha büyük işlerin de üstesinden rahatlıkla geliriz" diyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yapı Yaşarr Fuarına katıldıklarını ve çok güzel sonuç ar aldıklarını belirten Fatih Arslan, "Açıkçası fuar katılımları ile çok zaman kaybediyoru? ancak çok da doğru firmalarla bir ara.5 gelebiliyor ve sektördeki yenilikleri yakından takip edebiliyoruz. Bu anlamda fuarın herşeye rağmen bize büyük katkıları olduğun, söyleyebilirim" sözleri ile duyduklan memnuniyeti ifade ediyor.


İnşaat burada dergisi


Geri Dön