19 / 04 / 2024

BTSO üyeleri ev tekstil fuarı Heimtextil'e gitti!

BTSO üyeleri ev tekstil fuarı Heimtextil'e gitti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e özel uçak kaldırdı. Fuar 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşecek..



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e özel uçak kaldırdı.


BTSO, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarına taşımayı sürdürüyor. 2015 yılı boyunca 58 fuara katılım sağlamayı hedefleyen BTSO, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen Heimtextil 2015 için özel bir organizasyon gerçekleştirdi. BTSO, yeni yılın ilk yurt dışı fuar organizasyonu için Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçak kaldırdı. Bursa iş dünyasından yaklaşık 140 kişilik heyet, Sabah saatlerinden satın alma paritesine göre Avrupa’nın en zengin kenti olarak gösterilen Frankfurt’a ulaştı. BTSO heyeti, Almanya’nın en yoğun iş bölgesi olan Frankfurt’ta 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuar kapsamında ayrıca bir dizi temaslarda da bulunacak. Bursa iş dünyası temsilcileri böylece organizasyon sayesinde ev tekstili sektöründe önemli iş bağlantıları kurma ve sektördeki son gelişmeleri yakından görme imkanına da sahip olacak.


BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş ve beraberindeki heyetle birlikte Almanya’daki ticaret ve sanayi odalarını ziyaret edecek. BTSO heyeti, ilk olarak 13 Ocak 2015 tarihinde Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulları ile buluşacak. Bursalı iş adamları, 14 Ocak 2015 tarihinde ise dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e geçerek, sektördeki gelişmeleri yerinde inceleme imkanı yakalayacak.

Burkay ve protokol üyeleri, ayrıca Messe Frankfurt yönetimi ile öğle yemeğinde buluşacak. BTSO heyeti aynı gün Hanau Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret edecek. Bursalı iş adamları, ayrıca T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu tarafından düzenlenecek olan resepsiyona katılacak. Heyet, 15 Ocak 2015 tarihinde ise BTSO ve UTİB tarafından düzenlenecek olan gala yemeğine katılacak. Başkan Burkay ve beraberindeki heyet, 16 Ocak 2015 tarihinde ise Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Mavi Jeans Europe CEO’su Dr. Emin Cezairli ile toplantıda bir araya gelecek. Heyet, 17 Ocak 2015 Cumartesi günü yine özel bir uçakla Bursa’ya dönecek.


BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde 2014 yılında bine yakın firmayı yurt dışındaki firmalarla buluşturduklarını hatırlattı. 2015 yılında 58 fuar için organizasyon düzenlemeyi planladıklarını dile getiren Burkay, “Hedefimiz, Bursalı firmaların yurt dışı tecrübesini artırmak. 2015 yılında ilk olarak Heimtextil 2015 fuarına özel bir organizasyon gerçekleştirdik. Oldukça yoğun bir katılımla fuara katılıyoruz. Ev tekstili sektörünün önde gelen firmalarının buluştuğu fuarın, firmalarımız açısından oldukça faydalı geçeceğine inanıyorum. Fuar organizasyonuna katılan Bursa iş dünyası temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.


Milliyet


Geri Dön