26 / 04 / 2024

Bu AVM'de 'koç'la alışverişe çıkılacak

Bu AVM'de 'koç'la alışverişe çıkılacak

Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanan Ataköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kiralamaları çok kısa sürede tamamladı



Ayda 650 bin, yılda 8 milyon kişiyi ağırlamayı hedefledikleri AVM'de bu nedenle bazı markalara yer veremediklerini belirten Ataköy AVM Danışmanı ve Kiralamacısı Muzaffer Gülöz, en az bunun kadar önemsedikleri bir uygulamaya dikkat çekti.

Ataköy AVM'de alışveriş koçluğu da başlatacaklarını antalan Gülöz, "Danışmanımız işadamlarını ve vakti olmayanları tepeden tırnağa giydirecek. Bu hizmeti ücretsiz olarak verecek" dedi.

Teraslarda ünlü restoranlar 
Ataköy Alışveriş Merkezi'nin altı kat üzerine kurulu olduğunu belirten Gülöz, "İlk iki kat otopark olarak planlandı. Zemin kat çocuk oyun alanına Migros ve Darty'ye ayrıldı. Birinci kat aktif spor, casual giyim, kitap ve müzik marketlerine ayrılırken ikinci katta giyim markaları, kafeterya ve restoranlar yer alacak" dedi.
AVM'de restoranlarla mağazaların aynı katlarda bulunacağını belirten Gülöz, "Alışveriş katının üst bölümlerinde sigara yasağı da düşünülerek özel teraslar tasarlandı. Deniz manzaralı teraslarda Midpoint, Tersane, Mezzaluna, Kahve Dünyası konsept mekanlar açacak" diye konuştu.

Düsseldorf'un ünlü pizzacısı
AVM'nin pek çok ünlü markanın yanı sıra, ilk mağazalarını da burada açacak markalar da yer alıyor. Yunanlı ayakkabı mağaza zinciri Exe, Düsseldorf'un ünlü pizza ve makarna zinciri Mirano, Namlı Gurme, Tersane bunlar arasında yer alıyor.  Ataköy 6. kısımda lüks konakların hemen önünde yer alan Ataköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Delta Proje tarafından inşa edildi.

Eylem Türk/Milliyet


Geri Dön