18 / 04 / 2024

Bu dairelerde 1 gün kalmanın bedeli 10 bin euro!

Bu dairelerde 1 gün kalmanın bedeli 10 bin euro!

Park Bosphorus Hotel bünyesindeki Park Prestige Suite'ler günlük, haftalık, aylık ya da yıllık olarak kiralanabiliyor. Lüks dairelerde günlük kira ücretleri 10 bin Euro’ya kadar çıkıyor.



Taksim Gümüşsuyu’ndaki 120 yıllık Osmanlı Hariciye Konağı ile 82 yıllık Tarihi Park Otel’in yeni yüzü olan CVK Hotels & Resort bünyesindeki Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor. Boğaz’ı panoramik bir manzarayla gören 4 bin 500 metrekarelik terasıyla dikkat çeken otel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suite bölümü ise 65 daireden meydana geliyor. 


Yüksek hizmet standartlarında ev konforu arayan misafirler için tasarlanmış olan Park Prestige Suite’in Satış Müdürü Sibel Beşkardeş Ekit,  45 metrekarelik stüdyo dairelerden 500 metrekare 4+1’lere kadar farklı seçenekler sunulduğunu belirterek, “Tüm daireler dayalı döşeli, bir evde ihtiyaç duyulabilecek her türlü konfora sahipler. Misafirlerimiz yalnızca kıyafetleriyle gelip aylarca kalabilsin, bir evin bakımıyla ilgili hiçbir sorun yaşamasın diye düşündük. Kalış süresi olarak 1 günden 1 yıla kadar esnek bir süreç belirledik. Orada da en önemli kriter fiyatların süre uzadıkça daha avantajlı hale geliyor olması.” dedi.


Park Prestige Suite’de konaklayan misafirlerin tüm otel hizmetlerinden faydalanabildiğinin altını çizen Ekit, “Fiyatlarımız aylık 5 bin Euro'dan 40 bin Euro'ya kadar değişiyor. Günlük olarak ise 450 Euro ile 10 bin Euro arasında. Seçenekler arasında Boğaz manzaralı, bahçe manzaralı, şehir manzaralı gibi kategoriler var. Bunların büyüklükleri, yatak odası sayıları farklı. Hepsi fiyatı etkileyen kriterler.” şeklinde konuştu.


ORTADOĞU’DAN GELEN KALABALIK AİLELER TERCİH EDİYOR

Büyük dairelerin özellikle Ortadoğu’dan gelen kalabalık aileler tarafından tercih edildiğine dikkat çeken Sibel Beşkardeş Ekit şöyle devam etti: “Türkiye’ye atanan yabancı yöneticiler, rezidans olarak kullanan Türk vatandaşlarımız, özel günlerde kutlama yapmak için günlük kiralayanlar gibi her kesimden her milletten müşterimiz var. Balkonlarımız ve teraslarımızın olması, hatta bahçe kullanımlı dairelerin olması bir haftasonu değişiklik olsun diye bile gelip kalmaya müsait hale getiriyor suitlerimizi. Öte yandan taşınma döneminde ya da evleri tadilata giren müşteriler geçici dönem için gelip konaklayabiliyor.”


Hürriyet Emlak


Geri Dön