04 / 05 / 2024

Bu iş fırsatı kaçmaz! Alımlar başladı, hemen harekete geçin

Bu iş fırsatı kaçmaz! Alımlar başladı, hemen harekete geçin

Türk Telekom personel alımına başladı. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi ayağı olarak bilinen AsissTT firması personel alacak. Çağrı merkezi kadrosuna yapılacak olan personel alımlarının detayları netleşti. Başvurular internet üzerinden olacak.



Alımlar çeşitli iller için başladı. Engelli ve normal personel alım ilanlarını sürekli olarak yenileyen AssisTT firması ilanların detaylarını iş arayanlar için açıkladı. İşte tüm detaylar...

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?
Çağrı merkezi müşteri hizmetleri kadrosunda çalışmak isteyen adaylar, aşağıdaki link üzerinden üye olduktan sonra yayımlanan ilanları görüntüleyerek, online başvuru yapabilir. Başvuruların olumlu olması durumunda adaylar firma tarafından mülakat için bilgilendirilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön