26 / 04 / 2024

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.



İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek amacıyla şehir genelinde bulunan muhtarlık hizmet binalarını yenilemek için çalışmalara başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; dört mahallede tamamlanan muhtarlık binaları, mahalle sakinlerine ferah ve bakımlı bir mekanda hizmet alma fırsatı sunarken, estetik yapısı ve peyzaj düzenlemeleriyle de mahallelere güzel bir görünüm kazandırdı.

Buca daki muhtarlık binaları yenileniyor!

Buca Belediyesi, ilçe genelinde bulunan muhtarlık binalarını yeniliyor. Demokrasinin yapı taşı muhtarların, temiz ve düzenli bir yerde vatandaşlara hizmet sunmaları amacıyla gerçekleşen çalışmalarda, eskiyen muhtarlık binaları ihtiyaç ve öncelik sırasına göre yenileme programına dahil edildi.

Buca daki muhtarlık binaları yenileniyor!

Buca Belediyesi Tesisler Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği yenileme çalışması kapsamında Gaziler, Efeler, Kozağaç ve Dicle mahallelerindeki muhtarlık hizmet binaları yeni, modern ve çağın gereksinimlerini içinde barındıran bir yapıya kavuştu. Muhtarlıkların mevcut yerlerine inşa edilen binalar, tüm ihtiyaçların karşılanmasına fırsat sağlayan yapısının yanı sıra peyzaj düzenlemeleriyle de mahallere şık bir görüntü kazandırdı. Ekipler, planlama kapsamında şehirde bulunan diğer mahalle muhtarlıklarının da modern, tam donanımlı, yeni hizmet binalarına dönüştürüleceğini ifade ediyor.
 


Geri Dön