23 / 04 / 2024

Bugsaş, ihale ile binek oto satacak!

Bugsaş, ihale ile binek oto satacak!

Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri, farklı model ve markalarda toplam 39 adet binek aracı satmak üzere ihale açtı. Araçların satışı, kapalı zarf pazarlık usulü ile 17 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.



Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.şž. (BUGSAşž), çeşitli model ve markalarda toplam 39
adet binek aracı satmak üzere ihale açtı.

şžirkette bulunan 39 adet binek aracın satışı kapalı zarf pazarlık usulü ile 17 Mart 2011 tarihinde saat 10.00 'da BUGSAşž Genel Müdürlüğü AşžTİ işletme  binasında bulunan şirket merkezinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi 16 Mart 2011 tarihinden itibaren  bedel ödeyerek şirketten satın alabilecekler.

şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü saat 09.00 'a kadar şirket merkezinde bulunan evrak servisine verilecek.

ETİ MADEN İşžLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Öte yandan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünün tesis ihalesi de sonuçlandı. Genel müdürlük lojmanlarına 4 adet dizel jeneratör tesisi yapımı  ihalesini 129 bin lira bedelle, 'eksin İnşaat Elektrik Taahhüt (Mehmet Eksin)'  kazandı. Açık ihale usulü ile 24 Mayıs 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 6  firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 3 adedini geçerli saymıştı.

AA


Geri Dön