24 / 04 / 2024

Bugün paladyum fiyatı ne kadar? 4 Temmuz 2022 paladyum fiyatı...

Bugün paladyum fiyatı ne kadar? 4 Temmuz 2022 paladyum fiyatı...

Paladyum fiyatları bugün de yakından takip ediliyor. Paladyum fiyatları bugün yüzde 0,97 düşüş gösterdi. Peki bugün paladyum ne kadar? Paladyum fiyatlarında son durum ne? Paladyum fiyatları bugün kaç dolar oldu? İşte Son dakika paladyum fiyatları 4 Temmuz 2022...



PALADYUM FİYATLARI BUGÜN KAÇ DOLAR?

Dünya Platin Konseyi Araştırma Başkanı Trevor Raymond, “Yenileme çabası muazzam bir şekilde arttı. Bir otomobil üreticisinin yapabileceği tasarruf miktarı çok büyük. Paladyumun fiyatı ve bulunabilirliği konusundaki endişeler bu eğilimi körüklüyor” yorumunu yaptı.

Paladyumun gram fiyatı geçtiğimiz hafta alış fiyatı 50,95 dolardan işlem görürken, satış fiyatı 61,18 dolar seviyesinde haftayı kapatmıştı. 

Paladyumun ons fiyatı haftanın birinci işlem gününde yüzde 0,97 düşerek 1944dolardan işlem görüyor. . Paladyumun gram fiyatı bugün 52,21 TL, satış fiyatı 62,74 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Paladyumun ons fiyatı bugün 1901 dolar oldu!

Paladyum bugün ne kadar oldu? 24 Haziran 2022 paladyum fiyatları!

Paladyum fiyatları dalgalanmaya devam ediyor! Bugün paladyum fiyatı ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön