19 / 04 / 2024

Bülent Oğuz: Turizm geleceğin sektörü!

Bülent Oğuz: Turizm geleceğin sektörü!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu ile birlikte düzenlediği, "Gelecek Turizmde" konulu toplantıda, 2014 sezonu değerlendirildi, 2015 beklentileri tartışıldı. Ayrıca bankanın turizm sektörü için hazırladığı ürünler anlatıldı.



Akbank, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) katkısıyla, turizmcilerle bir araya geldi. Sektör ihtiyaçlarının, sektör temsilcileriyle birlikte belirlenip, çözümlenmesi amacıyla düzenlenen toplantı, Marmaris'te gerçekleştirildi. "Gelecek Turizmde" adlı toplantıda, 2014 sezonu değerlendirildi, 2015 sezonuna ilişkin beklenti, hedef ve öngörüler konuşuldu. 


Geleceğin sektörü 

Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, önümüzdeki dönemde turizmin Türkiye için çok daha önemli olacağını belirtti. Turizm sektörünün uzun süredir bu durumun bilinciyle hareket ettiğini ve yatırımlarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Oğuz, "Biz de sektörün desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Konaklama başta olmak üzere acente, mağaza, restoran gibi turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik Turizm Destek Paketi'ni yeniden şekillendirdik" dedi. Oğuz, banka olarak turizmcilere "Sezon Ödemeli Turizm Kredisi", "Dövizli POS", "Ak Otel Paket Sigortası", "Ticari Kredi Kartı" ve "Artı Para" gibi ürünler sunduklarını belirtti. 


Milliyet Akdeniz 


Geri Dön