23 / 04 / 2024

Bulut Orman Evleri'nde dairelerin yarısı satıldı!

Bulut Orman Evleri'nde dairelerin yarısı satıldı!

İZMİR Narlıdere'de yaşama geçtıdigı projelerle tanınan Tanyer inşaat, yine aynı bölgede 25 milyon liralık yatılımla yapımına başladığı Bulut Orman Evleri'nin yarıdan fazlasını sattı.



Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer. projenin tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirtti, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi. 


ÜÇ YILDA TAMAMLANACAK 

Tanyer. "Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresine bakıyor. Bulut Orman  Evleri 3 yılda tamamlanacak. 

Asma Bahçelerdeki gibi kademeli, birbirinin onunun kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. isminin hakkını vcreıı biı projeye imza atmaktan guıur duyuyoruz" diye konuştu. 


Hürriyet




Haber Akşam Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....




İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, 25 milyon liralık yatırımla yapımına başladığı Bulut Orman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan Bulut Orman Evleri, doğayla iç içe yapısı ve modern mimarisiyle yatırımcılardan da ilgi görüyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konutların yandan fazlasının şimdiden satıldığını söyledi. 



Akşam Ege


Geri Dön