19 / 03 / 2024

Bunu yapan yandı! İslam Memiş kritik seviyeyi verdi

Bunu yapan yandı! İslam Memiş kritik seviyeyi verdi

Ağustos'un ilk haftası piyasalarda kritik bir tarih olduğunu ifade eden İslam Memiş, sert dalgalanmaların yaşanacağını ifade etti. 3 başlıkla kritik süreci açıklayan Memiş, dolar ve gram altın direnç ve destek seviyelerini açıkladı. O seviyelerden almayın diyen Memiş, yeni alım tahminlerini söyledi.



Dolar ve gram altın yükselişler Ağustos ayında da devam ederken gözler Amerika enflasyon verilerine çevrildi. Her ayın 2. haftasına açıklanan veriler sonrası FED kararları şekillenirken Memişi FED başkanlarının 75 baz puan faiz artırımına gideceğini ve dolar ve altın sert dalgalanmaların olacağını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön