28 / 03 / 2024

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, TOKİ ve GEDAŞ işbirliği ile Bozkurt Mahallesinde inşa edilecek 708 konutun, istişare çalışmalarının başlayacağını açıkladı.




AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,  TOKİ  ve GEDAŞ işbirliği ile Bozkurt Mahallesinde inşa edilecek 708 konutun, istişare çalışmalarının başlayacağını dile getirdi.

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 410 hak sahibi ile masaya oturacağını dile getiren Başkan Mengi, kentsel dönüşüm çalışmalarında Burdur’unda payını aldığını da sözlerine ekledi. 

 

Bozkurt Mahallesi’nde TOKİ ve GEDAŞ Firmasının yarın ilk kez yüz yüze geleceğini ifade eden Mengi, “ İnşa edilecek daireler, metrekareleri ve bedelleri vatandaşlara bildirilecek ve karşılıklı görüşmeler yapılacak. Deprem Evleri Konutlarımızda yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı evlere kavuşması, hepimizin en büyük isteklerinden biridir. Hükümetimizin çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın sağlam yapıda evlere kavuşması hepimizin de en büyük arzusudur. Görüşmelerin hayırlı olmasını diliyorum ve vatandaşlarımızın TOKİ ile anlaşarak, en kısa zamanda evlerine kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.


Geri Dön