25 / 04 / 2024

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, yol, doğalgaz, elektrik, kanalizasyon ve benzeri altyapı çalışmalarını kalıcı olarak çözmek için Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç mahallelerinde imar değişikliği için referandum yapıyor.



Barbaros Ortaokulunda yapılan referanduma üç mahalle sakinlerinden katılımın yüzde seksenin üzerinde olduğu belirtildi. Üç mahallenin katıldığı referandumda Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, imar revizyonundan referandum sonrası hiç kimseyi mağdur etmeyeceklerini asıl hedeflerinin modern mahalleler ile birlikte gelişmiş modern bir kent oluşturmak olduğunu söyledi.

Mutlu, “Mimar Sinan, Barbaros ve Onaç mahallelerinde imar revizyon taslağı hazırladık. Bu taslağı halkımıza sormak için referandum yapıyoruz. Halkımız mahallelerde imar revizyonu yapılsın mı?, yapılmasın mı diye soruyoruz. Halkımızın çoğu imar revizyonu istiyor. Bu üç mahallemizdeki referandum sonrası ilçemizde bulunan diğer mahallelerde imar revizyonu yapılacak. Referandum sonrası çıkan sonuç Belediye meclisine sunulacak. Meclis halkımızın sesine kulak verecek ve halkımızın dediği olacak” dedi.


Hürriyet


Geri Dön