20 / 04 / 2024

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle Burdur'da toplamda 708 adet yeni konut hayata geçiirlecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan konutların istişare çalışmaları başlayacak. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, TOKİ'nin Burdur'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak görüşmeye ilişkin yazılı açıklamalarda bulundu.

 

Mengi'nin yaptığı açıklamada; Bozkurt Mahallesi'nde inşa edilecek 708 konut için 410 hak sahibiyle görüşüleceğini bildirdi.

 

Kentsel dönüşüm çalışmalarından Burdur'un da payını aldığını aktaran Mengi, "Yarın saat 14.00'te Belediye Konferans ve Sergi Salonu'nda Deprem evleri dediğimiz Bozkurt Mahallesi'ne,  TOKİ  ve GEDAŞ tarafından inşa edilecek dairelerin, metrekareleri ve bedelleri vatandaşlara bildirilerek karşılıklı görüşmeler yapılacak." ifadesini kullandı.


Geri Dön