19 / 04 / 2024

Burhan Felek Spor Salonu bugün yıkılacak!

Burhan Felek Spor Salonu bugün yıkılacak!

Türk Voleybolu'na 1972 yılından beri hizmet veren Burhan Felek Spor Salonu bugün yapılacak törenin ardından yıkılacak



Organizasyonda eski sporcular, antrenörler ve hakemler son bir set oynayacak

Türk Voleybolu'na yıllardır hizmet veren Burhan Felek Spor Salonu'nun yıkımı, bugün düzenlenecek törenin ardından başlayacak.

İstanbul'da 1972 yılından bu yana binlerce sporcuyu, antrenörü, hakemi ve sporseveri ağırlayan "Voleybolun Mabedi", yerini 5 Şubat Cuma günü temeli atılması planlanan Uluslararası Burhan Felek Spor Salonu'na bırakacak.

Voleybol Federasyonu'nun düzenleyeceği ve saat 12.00'de başlayacak törene, federasyon başkanı ve yöneticiler, kulüplerin temsilcileri, sporcular ve hakemler katılacak.

En yaşlıdan, en gence
Organizasyon kapsamında, voleybola hizmet veren sporular, antrenörler ve hakemler, eski sayı sistemi ile son bir set oynayacak ve büyük salon yeni kimliğine bürünmek için yıkılacak.

Bayan ve erkek karışık takımlarla yapılacak son sette, değişiklikler, en yaşlı voleybolcudan en gencine doğru yapılacak.

Oyuna giren sporcu turu tamamlayıp son servisi attıktan sonra yerini bir sonrakine bırakacak. Baş hakemin 5 sayı sonunda yardımcı hakemliğe geçmesi, yardımcı hakemin de 5 sayı sonunda yerini sıradaki hakeme bırakmasıyla oynanacak sette, antrenörler son kez mola alıp tribüne çıkacak.

Başkan da konuşacak
Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın kapanış konuşmasının ardından, yıkım için ilk kazma vurulacak. Veda töreni toplu fotoğraf çekimi ve kokteyl ile sona erecek.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Burhan Felek'te son set oynanacak   

Türk voleyboluna yıllardır hizmet veren Burhan Felek Spor Salonu'nun yıkımı, bugün düzenlenecek törenin ardından başlayacak.

İstanbul'da 1972 yılından bu yana binlerce sporcuyu, antrenörü, hakemi ve sporseveri ağırlayan salon, yerini 5 Şubat Cuma günü temeli atılması planlanan Uluslararası Burhan Felek Spor Salonu'na bırakacak. Sporcular, antrenörler ve hakemler, salonda eski sayı sistemi ile son bir set oynayacak.
Zaman

Burhan Felek 'yenilik' için veda ediyor

Türk Voleybolu'na yıllardır hizmet veren Burhan Felek Spor Salonu'nun yıkımı, bugün düzenlenecek törenin ardından başlayacak. İstanbul'da 1972 yılından bu yana binlerce spor adamı ve sporseveri ağırlayan `Voleybolun Mabedi', yerini 5 Şubat Cuma günü temeli atılması planlanan Uluslararası Burhan Felek Spor Salonu'na bırakacak. Voleybol Federasyonu'nun düzenleyeceği, saat 12.00'de başlayacak veda organizasyonu kapsamında, voleybola hizmet veren sporular, antrenörler ve hakemler, eski sayı sistemi ile son bir set oynayacak.

Bayan ve erkek karışık takımlarla oynanacak son sette, oyuncu değişiklikleri, en yaşlı voleybolcudan en gencine doğru yapılacak. Oyuna giren oyuncu turu tamamlayıp son servisi attıktan sonra yerini bir sonraki sporcuya bırakacak. Baş hakemin 5 sayı sonunda yardımcı hakemliğe geçmesi, yardımcı hakemin de 5 sayı sonunda yerini sıradaki hakeme bırakmasıyla oynanacak sette, antrenörler son kez mola alıp tribüne çıkacak.
Radikal


Geri Dön