18 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz'dan trafik sorununa çözüm!

Burhanettin Kocamaz'dan trafik sorununa çözüm!

Battı- çıktı kaosunu bitirmek için Büyükşehir Belediyesi projeleri uygulayacak. Projeler yakında başlıyor. Mersin'de yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Kocamaz, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.



MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kısa bir süre sonra yapımına başlanacak battı-çıktı projelerinin tamamlanmasıyla birlikte kentteki trafik kaosunun sona ereceğini söyledi. 

Tulumba Kavşağı Avan Projesi'nin tamamlanarak imar planına işlendiğini bildiren Kocamaz, "İhaleye çıkıldıktan hemen sonra projenin inşasına başlayacağız. Mezarlık, mezarlık2 ve Limonluk katlı kavşakları için hazırlanan projelerin ihalesine çıkıldı. Battı-Çıktı kavşak projesi ile Mersin'i trafik kaosundan kurtarıyoruz" dedi. 


YOLLAR GÜVEN VE KONFORLU

Mersin'de yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Kocamaz, bu kapsamda asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi. 2014 yılı içerisinde 410 milyon 386 bin 590 ton asfalt kullandıklarını açıklayan Kocamaz, "195 milyon 313 bin 620 ton üretilen asfalt rakamıyken, 215 milyon 72 bin 970 ton asfaltı da yaptırdık" ifadesini kullandı. 



Sabah 30. Yıl 


Geri Dön