19 / 04 / 2024

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.



Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, BTSO ile Bursa Fuarcılık A.Ş öncülüğünde, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) desteğiyle gerçekleşecek fuarda, ev tekstilinden mobilyaya, aydınlatmadan zücaciyeye, vitrifiye ürünlerinden bahçe ve banyo ekipmanlarına kadar çok sayıda ürün ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Ev ve Stil Fuarı, "Tasarım Zirvesi"ne de ev sahipliği yapacak.


TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek zirveye, dünyaca ünlü tasarımcılar konuk olacak. İlham verici söyleşiler ve atölye programlarının da gerçekleştirileceği zirve fuarla eş zamanlı düzenlenecek.


Farklı sektörlerden geniş bir kitlenin katılacağı fuar, ev, ofis ve otel dekorasyonuyla trendlerine de yön verecek. Fuar kapsamında özel olarak hazırlanacak trend alanında 2018 ev dekorasyonuna dair özellikli ürünler sergilenecek. Gelecek trendlere dair ipuçları ise "Trend Sohbetleri" kapsamında ünlü mimar ve tasarımcılar tarafından anlatılacak.


Fuar süresince katılımcı firmalardan alışveriş yapan ziyaretçiler özel indirimler ve kampanyalardan yararlanabilecek.



Milliyet


Geri Dön