24 / 04 / 2024

Bursa Güzelbiryer Anaokulu 20 Eylül´de eğitime başlıyor

Bursa Güzelbiryer Anaokulu 20 Eylül´de eğitime başlıyor

Güzelbiryer, sağladığı avantajlarla yaşayanların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor...



Yaz başı gerçekleştirilen anahtar teslimini takiben hayatın başladığı ve giderek renklendiği Güzelbiryer, sağladığı avantajlarla yaşayanların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor...

Koray İnşaat´ın İstanbul,  Ankara  ve Eskişehir´de hayata geçirdiği projelerin ardından, yaşamın başladığı Bursa Güzelbiryer projesinde TED Bursa Koleji Güzelbiryer Anaokulu 20 Eylül´de eğitim- öğretime başlıyor.
Güzelbiryer Anaokulu´nda 4 - 5 yaş arası çocuklar İngilizce, müzik, resim, satranç, bale, modern dans, beden eğitimi gibi branş eğitimleri alırken kütüphane etkinlikleri gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlerde de bulunabilecekler.

Güzelbiryer´in Güzelbirkulüp´ü ile sosyal hayat çok renkli
Geçen sene hizmet vermeye başlayan Güzelbirkulüp de Güzelbiryer projesinin farklılıklarından biri. Isıtmalı ve nem kontrollü kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, dans stüdyosu, squash salonu, sauna, kafeterya, kreş gibi olanakları bulunan Güzelbirkulüp, Güzelbiryer sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor.
İlk etap anahtar teslimlerinin Mayıs ayında yapıldığı ve Haziran ayı itibariyle yaşamın başladığı Güzelbiryer projesinde 2. Etap inşaatı ve satışları da tüm hızıyla devam ediyor.

Geri Dön