20 / 04 / 2024

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 



Bursa’nın Yıldırım ilçesinde uygulama imar planlarının onaylanması ile inşaat çalışmalarına başlanan  Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri’nin mimari projelerin onaylanması ile birlikte de bağımsız bölümlere ait kat irtifak tapularının hazırlanması için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. 

 

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm hamlesinin öncü çalışması olan ve inşasında önemli mesafe kat edilen Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri projesinin kat irtifakı tapuları, yapılan başvurular neticesinde hazırlandı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük tarafından tapular imzalandı. 

 

Kat irtifakı tapuları çıkan, konut ve ticaret fonksiyonu olan 7347 adada yer alan 344 konut ve 67 dükkan ile 7350 adada yer alan 308 konut ve 64 dükkan inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hak sahiplerine verilecek. 
 


Geri Dön