29 / 03 / 2024

Bursa İnegöl'de 3.Etap TOKİ Konutları inşa ediliyor!

Bursa İnegöl'de 3.Etap TOKİ Konutları inşa ediliyor!

TOKİ, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 805 konuttan oluşan 3. Etap konut projesini hayata geçiriyor.



Bursa'nın İnegöl ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 805 konutluk 3. Etap Projesi hayata geçiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleri ile  “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesi kapsamında İnegöl'de hayata geçirilen 3.Etap  TOKİ  Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.  İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in çalışmaları ile inşa edilen konut sayısı 480’den 805’e çıkarıldı. 3. Etap TOKİ, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’nün arkasında inşa ediliyor. 

Bursa İnegöl de 3.Etap TOKİ Konutları inşa ediliyor!

Ticaret merkezleri yer alacak

Proje dahilinde 805 konuta ek olarak, 2 adet ticaret merkezi ve 1 cami inşa edilecek. Proje için inşaat süresi 550 gün olarak belirlendi. İnegöl 3. Etap TOKİ inşaatında müteahhit firma tarafından zemin düzleme çalışmaları sürüyor. 3. Etap TOKİ alanını Belediye Başkanı Alper Taban çalışmalar hakkında bilgi almak için  inşaat alanına ziyarette bulundu.  Başkan Taban, 3. Etap Bursa'ya ve İnegöl' hayırlı olması dileğinde bulundu.

TOKİ Bursa İnegöl'de inşaat çalışmalarına başlıyor!


Geri Dön