20 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı 9 Nisan'da başlayacak!

Bursa İnşaat Fuarı 9 Nisan'da başlayacak!

BTSO desteğiyle Nisan ayında yapılacak olan Bursa İnşaat Fuarı, sektörün tüm dinamiklerini buluşturacak. BTSO'nun katkılarıyla Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek.



BTSO desteğiyle Nisan ayında yapılacak olan Bursa İnşaat Fuarı, sektörün tüm dinamiklerini buluşturacak.  BTSO'nun katkılarıyla Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. BTSO ise fuar öncesinde sektör temsilcilerini bir araya getirerek, organizasyonla ilgili çalışmaları masaya yatırdı. Oda Merkez Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya, BTSO Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Burkay, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, ÎMSİAD Başkam Namık Ziya Mescioğlu, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkan Vekili Musa Yılmaz, TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Özkaya ve sektör temsücüeri katıldı. 


DESTEK VERMEYE HAZIRIZ 

Fuarlarda öncelikli olarak hedef kitlenin iyi belirlenmesi gerektiğini hatırlatan Başkan ibrahim Burkay, fuarda yabana yatırımcıların da yer alacağını kaydetti. Başkan Burkay, "Fuarda yabana gayrimenkul yatırımcılarını mutlaka getirmemiz lazım Özellikle Körfez ülkelerinden alım heyetlerini burada ağırlamalıyız. BTSO olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.



Hürriyet Bursa 


Geri Dön