29 / 03 / 2024

Bursa inşaat fuarına hazır!

Bursa inşaat fuarına hazır!

13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


2015 yılı itibari ile ismini ve konseptini güncelleyerek sektörün nabzını tutan Bursa İnşaat Fuarı, eş zamanlı düzenlenecek Bursa Dekorasyon Fuarı ile birlikte; Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kütahya, Kocaeli, Konya, Manisa ve Yalova başta olmak üzere birçok ilden ve yurtdışından 270 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 4 ayrı salon ve fuaye alanından oluşan 25 bin metrekare alanda hazırlandı. 4 gün boyunca sektörü hareketlendirecek. Fuarları 40 bin kişinin üzerinde ziyaretçinin gezmesi hedeflenmekte. 


GEZMEDEN KARAR VERMEYİN


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. olarak her sene sektör ile ilgili yenilikler peşinde olduklarının altını çizen Ersözlü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) işbirliği ile sektörün önemli firmalarının katılımı ile Salon 4'te hazırlanan "Konut Projeleri Özel Bölümü"nün dopdolu geçeceğini belirtti. 2023 yılına kadar Bursa'nın nüfusunun 5 milyon olacağı öngörülmesine paralel olarak konut talebi de artacak. Bu kapsam da fuarda sergilenecek birbirinden güçlü projeler tüm bu talepleri karşılar nitelikte hazırlandı. Aynı zamanda konutların proje maketleri de Fuarda sergilenecek olup ziyaretçiler beğenilen projeyi, firmalar tarafından sağlanacak transfer hizmeti ile inşa edildiği alanda görebilme fırsatı bulunacak. 


YATIRIM FIRSATLARI BU FUARDA


Tüketim amaçlı konut taleplerinin yanı sıra ev, ofis, arsa, dükkân gibi gayrimenkulleri alarak yatırım yapmak ve birimlerini doğru değerlendirmek isteyen kişiler, Fuarda aradıkları tüm fırsatları bir arada bulabileceklerdir. Bu kapsamda Salon 4'te yer alan gayrimenkul danışmanlık şirketleri, Bankaların da Fuara özel belirlediği kredi faiz oranları ile daha cazip hale gelen birbirinden karlı ve her bütçeye hitap eden yatırım olanaklarını ziyaretçilere sunacak. 


Tüm bu olanaklar çerçevesinde; 16.000 konut, 1.600 ofis ve yüzlerce arsa fırsatı, Bursa İnşaat Fuan'na hareket kazandıracaktır. Fuaye alanında sergilenecek örnek daire ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

FARKLI BİR RENK KATACAK


Fuarla birlikte gerçekleşecek diğer bir özel bölüm ise Bursa Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) işbirliğinde düzenlenen "Mutfak, Banyo, Seramik Özel Bölümü" dür. Söz konusu bölüm ile evlerimizin en önemli mekânlarından mutfak ve baııyolarımızdaki son tasarımlar halkımızın beğenisine sunulacak.


KÖRFEZ ÜLKELERİ YATIRIMCILARI


Ersözlü, "Geçtiğimiz günlerde güçlerimizi birleştirdiğimiz Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak projelerimiz devam ediyor. Bursa İnşaat Fuarı'nda, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın özel organizasyonu ile Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan gayrimenkul yatırımının öncüleri Fuara gelecek. Söz konusu yatırımcılar Bursa Firmaları ile ikili iş görüşmelerinde bir araya gelecekti olup şehrimizin yatırım imkanlarını değerlendirecek" dedi. 




Bursa'da Meydan




Geri Dön