25 / 04 / 2024

Bursa Kestel'de Kazancı Sosyal Tesisleri açıldı!

Bursa Kestel'de Kazancı Sosyal Tesisleri açıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın en önemli sayfiye alanlarından biri olan Kestel’in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı.



Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın en önemli sayfiye alanlarından biri olan Kestel’in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı.


BURFAŞ’a bağlı sosyal tesislerle kaliteli ve hesaplı hizmeti halkın ayağına götüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli oksijen alanlarından biri olan Kestel’in Kazancı bölgesini de hizmette kaliteyle buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte Kazancı Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. İşletme hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Altepe, Ramazan bayramı itibariyle kapılarını müşterilere açan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi olarak halka her alanda hizmet etmeye gayret ettiklerini ve bu kapsamda şehrin her bir bölgesine sosyal tesisler açtıklarını söyleyen Başkan Altepe, onlardan birinin de Kestel’in Kazancı bölgesi olduğunu ifade etti. Kazancı’nın ‘nüfusu özellikle yaz aylarında patlama yaşayan’ önemli bir sayfiye bölgesi olduğunun altını çizen, Kestel’in tüm özelliklerinin yanı sıra Bursa’nın yeşilinin Kazancı’da yoğun miktarda bulunduğunu da vurgulayan Başkan Altepe, “Burası BURFAŞ olarak hizmet verecek. Kafeteryası, zengin kahvaltı çeşitleri ve güne özel yemekleriyle bölgenin nefes alanı olacak. Yaz aylarını Kazancı’da geçiren vatandaşlar Büyükşehir’in sunduğu imkanlardan doyasıya yararlanacak. Diğer tesislerimizde olduğu gibi burada da hizmette kalite ön planda olacak. İnsanların sevdikleriyle hoşça vakit geçirebileceği, huzur içerisinde oturabileceği bu mekan bayramdan itibaren hizmet vermeye başladı" diye konuştu.


Milliyet






Bu haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Büyükşehir Belediyesi'nin Kestel'in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bürokratlarıyla Kazancı Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ettiği bildirildi. İşletme hakkında yetkililerden bilgi aldığı belirtilen Altepe, Ramazan Bayramı itibariyle kapılarını müşterilere açan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu. Açıklamada, belediye olarak halka her alanda hizmet etmeye gayret ettiklerini ve bu kapsamda şehrin her bir bölgesine sosyal tesisler açtıklarını belirten Altepe, onlardan birinin de Kestel'in Kazancı bölgesi olduğunu ifade etti. Kazancı'nın, önemli bir sayfiye bölgesi olduğunun altını çizen Altepe, şunları kaydetti: "Burası BURFAŞ (Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler A.Ş) olarak hizmet verecek. Kafeteryası, zengin kahvaltı çeşitleri ve güne özel yemekleriyle bölgenin nefes alanı olacak. Yaz aylarını Kazancı'da geçiren vatandaşlar, büyükşehirin sunduğu imkanlardan doyasıya yararlanacak. Diğer tesislerimizde olduğu gibi burada da hizmette kalite ön planda olacak. İnsanların sevdikleriyle hoşça vakit geçirebileceği, huzur içerisinde oturabileceği bu mekan bayramdan itibaren hizmet vermeye başladı. Hayırlı uğurlu olsun."



Anayurt




Haber Olay Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sahil şeritlerine, dağ eteklerine ve turizm bölgelerine kurdukları sosyal tesislerle halkın kaliteli hizmeti ucuza almalarını sağladıklarını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'nın en önemli sayfiye alanlarından biri olan Kestel'in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaz aylarında Kazancı bölgesini ziyaret eden vatandaşların da artık bu hizmetten yararlanabileceğini söyledi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte Kazancı Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti. İşletme hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Altepe, Ramazan Bayramı itibariyle kapılarını müşterilere açan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak halka her alanda hizmet etmeye gayret ettiklerini ve bu kapsamda şehrin her bir bölgesine sosyal tesisler açtıklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, onlardan birinin de Kestel'in Kazancı bölgesi olduğunu ifade etti. 


NEFES ALANI OLACAK


Kazancı'nın, nüfusu özellikle yaz aylarında patlama yaşayan önemli bir sayfiye bölgesi olduğunun altını çizen ve Kestel'in tüm özelliklerinin yanı sıra Bursa'nın yeşilinin Kazancı'da yoğun miktarda bulunduğunu vurgulayan Altepe, “Burası BURFAŞ olarak hizmet verecek. Kafeteryası, zengin kahvaltı çeşitleri ve güne özel yemekleriyle bölgenin nefes alanı olacak” dedi. 


Yaz aylarını Kazancı'da geçiren vatandaşların Büyükşehir'in sunduğu imkanlardan doyasıya yararlanacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Diğer tesislerimizde olduğu gibi burada da hizmette kalite ön planda olacak” diye konuştu.


Olay Bursa


Geri Dön