19 / 04 / 2024

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 



Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Doğancı Mahallesi’ne inşa edilen Mahalle Konağı yapımında çalışmalar hız kazandı.

Milliyet'te yer alan habere göre; toplam 860 metrekare alan üzerine inşa edilen iki katlı binada, düğün salonu kahvehane, işyeri, ofis, sağlık odası, depo ve tuvaletlerin yanı sıra 181 metrekare alanlı teras yer alıyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR 

Yatırımlarla ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, özellikle kırsal mahallelerde yaşam kalitesini artıracak yatırımlara önem verdiklerini söyledi. En ücra mahalle için bile ulaşım ve altyapı yatırımlarından azla taviz verilmediğini ifade eden Başkan Aktaş, “Bunun yanında imkanlarımız ölçüsünde gerek muhtarlarımızdan gerekse de bölge halkından gelen talepleri değerlendiriyoruz. Mustafakemalpaşa ilçemizin Doğancı Mahallesi’nde de çok amaçlı olarak kullanılabilecek bir mahalle konağı talebi vardı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Burası mahalle halkının özel günlerine ev sahipliği yapacak ayrıcalıklı bir mekan olacak” dedi.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!


Geri Dön