29 / 03 / 2024

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.



Bursa'da Osmangazi Belediye ekipleri Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ruhsatsız yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı büyük mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ’ın eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’ndeki 12 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, şimdi de Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa ovasını kaçak yapıları teker teker kaldırıyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan iki katlı binayı yıktı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Dünyaca ünlü siyah incir başta olmak üzere, birçok ürünün yetiştiği tarım alanları üzerinde yapılaşmayı engelleyen ekipler, ruhsatsız binayı iş makinesi ile yıkarak kullanılamaz hale getirdi. Güvenlik önlemleri ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir aksilik yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmayı tercih etmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla  müsaade etmeyeceklerini dile getirdi..

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!


Geri Dön