25 / 04 / 2024

Bursa Yenişehir'de arazi fiyatları 5-6 kat arttı!

Bursa Yenişehir'de arazi fiyatları 5-6 kat arttı!

Projeleriyle son dönemin gözde yatırım merkezi haline gelen Yenişehir, gün geçtikçe değerine değer katıyor. Yenişehir'de arazi fiyatları, açıklanan devlet projeleriyle birlikte 3 yıl içerisinde en az 5-6 kat değer kazandı.



Bursa'nın Yenişehir ilçesinde arazi fiyatları, açıklanan devlet projeleriyle birlikte 3 yıl içerisinde en az 5-6 kat değer kazandı. Çalımlıoğlu Gayrimenkul Arazi Satış Koordinatörü Mustafa Ağaoğlu, "Biz Çalımlıoğlu Gayrimenkul olarak 3 sene Önce uzman ekibimizle bölgede çeşitli araştırmalar yaptık. Devlet projelerini inceledik. Yenişehir'in coğrafi konumunun ve arazi yapısının yapılacak bu projelerle birlikte maksimum uç yıl içerisinde müthiş değer kazanacağını öngördük. Yatırımcılarımızı da Yenişehir konusunda bilgilendirip birikimlerini bu bölgede değerlendirmelerini sağladık" dedi. 


REHBERLİĞE HAZIR

"Bugün kendimizle ne kadar gurur duysak az" diyen Ağaoğlu. şöyle devanı etti; "Görüyoruz ki yatırımcılarımız bizini danışmanlığımız sayesinde kazançlarını kısa sürede katbekat artırdı. Gelecek dönemde var olan projelere ek olarak yeni projelerin de bölgeye geleceğini biliyoruz. Örneğin ülkemizin ilk otomotiv test merkezinin bu bölgeye kurulacak olması, Osman Gazi Köprüsü'nün açılmasıyla İstanbul'a olan mesafenin azalması, Bursa-  Ankara  hızlı tren hattının bölgeden geçecek olması, yakın zamanda açıklanan uçak fabrikası proje si. Bursa'nın tek havaalanının yine Yenişehir'de olması ve Boğazköy Barajının açılacak olması yeni projelerin aralıksız bu bölgeye yoğunlaştığının kanıtı. Bu projelerle birlikte bölgede istihdam alanı doğacak ve yeni yaşam alanları oluşturulacak. İşte Çalımlıoğlu uzmanlığı da tanı bu noktada devreye giriyor. Bölgede yatırıma uygun olan noktalan ancak bir uzman danışmanlığında öğrenebilirsiniz. Bu anlamda deneyimli kadromuzla her zaman rehberlik etmeye hazırız." 


Hürriyet Bursa 


Geri Dön