24 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'da 1 yılda 160 bin 240 ton asfalt döküldü!

Bursa Yıldırım'da 1 yılda 160 bin 240 ton asfalt döküldü!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki artan nüfusla birlikte ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için 2015 yılını yoğun asfaltlama çalışmaları ile geçirdi.



Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl 160 bin 240 ton asfalt döktü. Bu sayede mahalleler yeni ve modern bir görünüme büründü ve ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlar da rahat bir nefes aldılar.

Yıldırım’daki hayat standartlarını üst seviyelere ulaştırmak ve ilçeyi daha yaşanabilir kılmak için önemli projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek amacıyla titiz çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırım’da yol yenileme hizmetlerimiz ile ulaşımı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Asfalt, bordür ve tretuvar çalışmalarının yanında trafiklendirme işlemlerini de gerçekleştirdiklerini dile getiren Edebali, “Büyük şehirlerin en önemli sorunlarının başında trafik geliyor. Araç yoğunluğunun yanında trafiğe yardımcı unsurların eksikliği de risk teşkil ediyor. Biz de riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için trafiklendirme çalışmalarına önem veriyoruz. Hedefimiz Yıldırım’da bozuk ve modernlikten uzak asfaltsız her yolu günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön