19 / 04 / 2024

Bursaspor'un tesisleri yenileniyor!

Bursaspor'un tesisleri yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenileme çalışmaları başlattıkları Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nin Bursa için çok önemli olduğunu belirtti



Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yenileme çalışmaları devam eden Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ni gezdi. Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri ve Ertuğrul Sağlam ile öğle yemeği yiyen Altepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Vakıfköy'ün Bursa ve Bursaspor için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

"Hizmete girdiğinde Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olan Vakıfköy'ü Bursaspor'a yakışır hale getireceğiz" diyen Altepe, yenileme ve onarım çalışmalarının sürdüğü tesislerin bittiğinde hem altyapıya hem de A takıma hizmet verebilecek kapasitede olacağını belirtti. Vakıfköy ile ilgili yol genişletme çalışmalarının da devam ettiğini anlatan Altepe, "Burası, Bursa'ya ve Bursaspor'a layık olarak düzenlenecek. Tesislerin kalitesinin artırılması yönünde çalışmalarımız olacak. Bize ve Bursaspor'a yakışan bu" diye konuştu.

İbrahim Yazıcı da Recep Altepe'ye Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde başlatılan yenileme çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vakıfköy'ün Bursaspor kadar Türk futbolunun da gözbebeği olduğunu belirten Yazıcı, "Tesis, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle onarıyor. Recep Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Yazıcı, bir gazetecinin, A Milli Takım'ın Ukrayna ile dün akşam oynadığı özel maçta forma giyen Sercan Yıldırım'ın performansıyla ilgili sorusuna, "Performansı süper. Gelecekte Bursaspor'a çok faydası olacak. Sercan, Türk futbolunun gelecekte yıldızı parlayacak isimleri arasında olacak" yanıtını verdi.
AA


Geri Dön