19 / 04 / 2024

Business İstanbul 2017'de açılacak!

Business İstanbul 2017'de açılacak!

Kadıköy'de Göztepe E-5 üzerinde yer alan Business İstanbul, uluslararası ve yerli firmalardan büyük ilgi görüyor. Bölgede büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesinin tek ofis projesi olan Business İstanbul, 6 bloktan oluşuyor.



Kadıköy'de Göztepe E-5 üzerinde yer alan Business İstanbul, uluslararası ve yerli firmalardan büyük ilgi görüyor. Bölgede büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesinin tek ofis projesi olan Business İstanbul, 6 bloktan oluşuyor. 


Yüksek tavanlı tasarlanan projenin 2017 yılında açılması hedefleniyor. SVR Gayrimenkul Yatırım imzalı Business İstanbul projesiyle çalışanlara yüksek teknolojik donanımlı ve konforlu bir iş modeli sunmayı planlıyor. 


Posta


Bu haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



SVR Group'un Business İstanbul projesi Türkiye'nin en büyük ofis projesi olarak yükseliyor.


Göztepe E-5 üstünde 6 blok halinde inşa edilen Business İstanbul, tamamlandığında 150.000 metrekare ofis alanıyla Türkiye'nin en büyük, kentsel dönüşüm bölgesinin ise tek ofis projesi olarak Kadıköy'e büyük katma değer sağlamaya hazırlanıyor.


Haziran 2017'de tamamlanacak


İstanbul Kadıköy'de kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan, yenilikçi mimari tasarımı ile öne çıkan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul, Türkiye'nin en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla fark yaratıyor. 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul'un Anadolu Yakasına büyük katma değer sağlayacağı ve bölgenin değerini zirveye taşıyacağı belirtiliyor. 


Göztepe E-5 üzerinde gerçekleştirilen büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesinin tek ofis projesi olan Business İstanbul, İki adada altı blok olarak tasarlanıyor ve toplam 270 bin m² inşaat alanında 150 bin m² kiralanabilir alana sahip bulunuyor. Yüksek tavanlı, ferah çalışma ortamı sunan modern ofis katları "Shell&Core" tarzında tasarlanan Business İstanbul, dünyada yeni iş konseptleriyle zirveye ulaşan ofis modelini Türkiye'de iş dünyası ile buluşturuyor


Business İstanbul, kat kullanım kolaylığı da sağlayarak şirketlere tek katta 1.500 m²'ye kadar iş alanı sağlıyor. İstanbul Anadolu Yakasının dünya ticaret merkezi olma iddiasıyla fark yaratan Business İstanbul, global yatırımcıların Türkiye'de büyük ilgi gösterdiği projelerin başında geliyor. Projeyi geliştiren SVR Gayrimenkul Yatırım, 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda küresel yatırımcıların büyük ilgisini çeken Business İstanbul'un beş katının komple satışı fuarda gerçekleştirmiş bulunuyor.

Milliyet



Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İstanbul Kadıköy'de kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan, ileri teknolojik ofis donanımına sahip Business İstanbul, Türkiye'nin en büyük A plus modern ofis projesi olmaya aday. 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul'un 150 bin metrekare kiralanabilir ofis alanıyla kentsel dönüşüm bölgesinin, tek ofis projesi olarak Kadıköy'e katma değer sağlaması bekleniyor. 


5 KATINI FUARDA SATTI 

İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen Business İstanbul, global yatırımcıların Türkiye'de büyük ilgi gösterdiği projelerden. Projeyi geliştiren SVR Gayrimenkul Yatırım, 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda Business İstanbul'un 5 katının komple satışını fuarda gerçekleştirdi. 


Özgür Düşünce



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SVR Grup tarafından İstanbul Göztepe'de yükselen Business İstanbul'da satışlar devam ediyor. Ofis almak isteyenler için metrekare fiyatı ortalama 4 bin dolardan başlıyor. Ancak fiyatlara KDV dahil değil. 270 bin metrekare inşaat alam bulunan projenin kiralanabilir alan 150 bin metrekare olarak veriliyor. Şirket yetkilileri bir bloğun 5 katım komple Arap yatırımcıya sattıklarım aktardı. Projede tek katta toplam bin 500 metrekare büyüklükte ofis elde edilebiliyor. Ofisler iki ayrı adada toplam 6 bloktan oluşuyor. Teslim tarihi 2017 olarak planlanıyor. 


Bugün


Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Kadıköy Göztepe E-5 üzerinde benzersiz bir lokasyonda yer alan Business İstanbul, yenilikçi mimari tasarımı, ileri teknolojik ofis donanımı ve çalışanlar için geniş sosyal imkanlarıyla büyük ilgi görüyor. Proje, iki adada altı blok olarak tasarlanıyor; toplam 250 bin metrekarelik inşaat alanında 150 bin metrekare kiralanabilir alana sahip bulunuyor. Yüksek tavanlı, ferah çalışma ortamı sunan modern ofis katları 'Shell&Core' tarzında tasarlanan Business İstanbul, 2017 yılında hizmete girecek. 


Para


Geri Dön