20 / 04 / 2024

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.



KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor. 


Yüzde 85'i aktif geri kalanı pasif yeşil alan olarak kurgulanan proje, 260 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 2013'ün Aralık ayında başlayan ve 2016'nın Aralık ayında teslim edilmesi planlanan tek katlı 112 adet evden oluşan Pelikan Hill Ihlamur Evleri, engelli kullanımına uygun olarak tasarlandı. Akasya, Erguvan, Çınar ve Defne olmak üzere 4 farklı yapıda dizayn edilen dairelerin büyüklükleri 329.7 ila 409.7 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca ödemelerde vade seçenekleri sunuluyor. 


Yüksek Mimar Gül Çanakçıoğlu tarafından tasarlanan projede çocuk oyun alanları, yürüme ve koşu parkurlarının yanı sıra, Pelican Hill bünyesindeki 4 bin metrekarelik alandaki Pelican Life Club içerisinde cafe&restorant, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisi ve market imkânları da bulunuyor. 


http://kamerogluinsaat.com.tr/


Sabah Ek


Haber Habertürk Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


Büyükçekmece'de inşa edilen, 112 villadan oluşan Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin kaba inşaatı tamamlandı. Projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor Kameroğlu inşaatın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill 2. Etap devam projesi Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin kaba inşaatı tamamlandı. 


Proje büyüklükleri 445 ile 540 metrekare arasında değişen yüzde 80"i tek katlı, yüzde 20'si iki katlı, bahçelerinde açık havuzun yer aldığı 112 adet villadan oluşuyor. 


Villalarda 4+1 salon. 5 + 1 ve 6 + 1 salon konut tipi seçenekleri bulunuyor. 250 dönümlük arazide hayata geçirilen Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. Hor villada 70 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzunun bulunduğu projede çocuk oyun alanları, yürüme ve koşu parkurları mevcut. Pelican Hill bünyesindeki 4 bin metrekarelik alandaki Pelican Life Club içerisinde kafe&restoran, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisi ve market bulunuyor. 


Habertürk



Haber Hürriyet Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı....


Kameroğlu inşaat yüzde 80'i tek katlı, yüzde 20'si iki katlı olan villa projelerinin kaba inşaatının tamamına yakınını bitirdi. Şirket yetkilileri, "Proje 'maketten satış' değil örnek olarak hazırlanan villa gösterilerek farklı bir satış politikası ile müşterilerine sunuluyor" dedi. 


Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Pelican Hill 2. etap devam projesinin brüt alanlarının 445540 metrekare aralığına sahip olduğunu ifade eden Kameroğlu İnşaat yetkilileri, "Yüzde 80'ı tek katlı, yüzde 20'si iki katlı olan Pelican Hill Ihlamur Evleri villa projemizin kaba inşaatının tamamına yakını bitti. Ortalama 2 bin- 2 bin 500 metrekare aralığında değişen bahçelerinde ise 70 metrekare havuz bulunuyor. Projedeki temel amaç. Pelican Hill"in marka değerim arttırmak ve bugünün ihtiyaçlarına uygun olan ideal ev hayalını Pelican Hill Ihlamur Evleri sakinlerine sunmak" diye konuştu.


KALİTELİ İŞÇİLİK

Bu amaç doğrultusunda hayata geçirilen projede, en yüksek teknolojilerin kullanıldığını söyleyen yetkililer, "Güncel konut projelerinde yaşanan teknik altyapı ve yalıtım sorunları göz önüne alınarak yeni çözümler üretildi. 

Bu nedenle proje 'maketten satış' değil örnek olarak hazırlanan villada gösterilerek farklı bir satış politikası ile müşterilerine sunuluyor Böylece bu villalarda yaşamayı tercih eden bireyler, evlerini satın aldığı andan itibaren tercih edecekleri ürünleri ve işçilik kalitesini görme imkânına sahip oluyor'' dedi. 


HİZMETLİ BİRİMLERİ 

Projelerinin, kentin karmaşasından uzak yaşamayı tercih eden apartman yaşantısının verdiği zorluklarla mücadele etmekten yorulmuş çocuklu aileler ve orta yaş ve üzerinde olan ailelere, tek katlı yaşamın rahatlığını ve konforunu sunmayı hedeflediğinin belirten yetkililer, "Ev sahipleri, bahçelerinde özlem duydukları pastoral yaşama dair isteklerim gerçekleştirebilecekleri, sebze ve meyvelerini yetiştirebilecekleri imkânlara sahip olacaklar. Villa içerisinde bulunan ancak bahçeden ayrıca ulaşım sağlanacak şekilde tasarlanan konforlu hizmetli birimler sayesinde, evlerinde bulundurdukları yardımcıları ile iç içe yaşamak durumunda kalmayan ev sakinleri, rahatlıkla evin konforunu tadabilecekler, istedikleri zaman şömine başında ailecek keyif sürebilecekler ya da yaşam alanlarına entegre olarak tasarlanmış spa alanlarındaki buhar banyosu ve spa havuzunun tadını çıkarabilecekler'" dedi. 


YÜKSEK GÜVENLİK 

Projlerini tercih eden villa sakinlerinin, site içerisinde yer alan çocuk oyun alanlan, yürüme ve koşu parkurlarının yanı sıra. Pelican Hill bünyesindeki 4 bin metrekarelik alandaki Pelican Life Club, cafe & restaurant. açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisi ve market imkânlarından da yaslanabileceklerini söyleyen yetkililer, "Ihlamur Evleri misafirlerin ve ziyaretçilerin, bu kontrol noktalarından geçişleri sırasında ev sakinleri tarafından onay alınarak siteye girişleri sağlanıyor. Ihlamur Evleri sakinleri, güvenliğin en üst seviyede tutulduğu kontrol noktalarından geçiş yaparak evlerine ulaşıyor" dedi. 



Hürriyet Emlak


Geri Dön