20 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'daki loft daireler satışta!

Büyükyalı İstanbul'daki loft daireler satışta!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki Büyükyalı projesindeki loft daireler satışa sunuldu. 




Proje içinde bulunan tarihi yapıların bir kısmı kültür-sanat merkezi, yemeiçme alanı olarak değerlendirilirken bir kısmı tarihi doku korunarak loft daire haline getirildi. Milliyet'ten Seda Tabak'ın haberine göre Büyükyalı'da önceliklerinin her zaman tarihi yapıların tüm özelliklerinin korunarak günümüze taşınması olduğunun altını çizen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bu binaları ortadan kaldırıp yerine kötü birer taklit bina yapabilirdik. Ama zor olanı seçip, tarihi alanları ilmek ilmek örerek yeniden ayağa kaldırdık" dedi. 

FİYATI 1.5 MİLYON DOLAR
Akbalık, projede 23 loft daire olduğunu bunların metrekare satış fiyatının ortalama 22 bin lira, daire fiyatlarının da ortalama 1.5 milyon dolar olduğunu ifade söyledi. Konutların eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Gayrimenkul sektöründe bir miktar daralma yaşandığının da altını çizen Akbalık, "Sektörde daralma olsa da konuta talep bitmez" diye açıklama yaptı. 


Sahil yolu artık Büyükyalı’dan geçiyor!

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın En İyisi ödülü!


Geri Dön