18 / 04 / 2024

Cafer Kara: İstanbul'un vizyonu ile örtüştük!

Cafer Kara: İstanbul'un vizyonu ile örtüştük!

20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi Bursa İnşaat Zirvesi'nde, Anadolu'daki tecrübelerini İstanbul'un vizyonu ile örtüştüklerini anlattı.




Adana ve Mersin'deki projelerinden sonra rotasını İstanbul'a çevirerek Kartal'daki Çukurova Tower ve Adanuspark projelerini hayata geçiren ve 20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi Bursa İnşaat Zirvesi'nde, Anadolu'daki tecrübelerini İstanbul'un vizyonu ile örtüştüklerini anlatan Cafer Kara, zirve sonrasında inşaat sektöründe 2013 yılı boyunca yaşanan gelişmeler ışığında sektörün son durumunu ve gelecekteki yol haritasını değerlendirdi. 

En doğru yol haritasının 10. Kalkınma Planında çizildiğini, sürdürülebilirlik, inovasyon ve Ar-Ge, kentsel dönüşüm üçgeninde ilerlenirse sektörde kalite standaıtlarımn yükseleceğini söyleyen Kara, "Her ne kadar gecikmiş olsak da buğun artık bu kavramların konuşuluyor olması Türk inşaat sektörünün ve ülkemizin geleceği açısından umut verici." diye konuştu. 


Hürriyet Çukurova


Geri Dön