23 / 04 / 2024

Çağdaş Holding'ten Bitez'e yeni proje!

Çağdaş Holding'ten Bitez'e yeni proje!

Turizm ve inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Çağdaş Holding, yıl içinde de yeni yatırımları hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı.



Turizm ve inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Çağdaş Holding, yıl içinde de yeni yatırımları hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. 


Bodrum'da Swissotel projesini yapan Çağdaş Holding, yine Bodrum'da ikinci Swissotel projesini ve Bodrum merkezde yeni başladığı konut projesiyle beraber yaklaşık 100 milyon euro'luk bir inşaat yatırımı yapıyor. 


Bodrum'un 11 beldesinde yatırımları olduğunu kaydeden Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Konut sektöründe bekle-gör politikası güden yatırımcılar tekrar alıma geçmeye başladı, keza turizm sektöründe ciddi bir hareketlilik olacak önümüzdeki sezon. Biz Bodrum'da gayrimenkul sektöründe artık 1 milyon liranın altında da konut satıyor olacağız" dedi. 

Son 5 yılda Bodrum'a yatırım değeri 195 milyon euro olan 4 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Çağlar, 'süper lüks segmentte' Çağdaş Holding olarak misyonlarını tamamladıklarını kaydetti. 

Çağlar, gelen talepler üzerine 'lüksü daha erişilebilir fiyatla hayata geçirip talebin daha yoğun olduğu kısma odaklanacaklarını' belirterek, bu nedenle Bodrum merkezde devreye aldıkları yeni projede villaların fiyatını 1 milyon liranın altına çektiklerini söyledi. 



195 bin dolara ev 


Bodrum merkezde 22 anahtarlı yeni projelerini bu hedefle hayata geçireceklerini anlatan Çağlar, inşaat sezonunun başlamasıyla projede hafriyat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. Bu projede villa dairelerin büyüklüklerinin 77 metrekareden başlayıp 384 metrekareye çıktığını aktaran Çağlar, "Projede 195 bin dolara konut almak mümkün. Keza müstakil havuzlu dubleks bir ev bu projede 470 bin dolar olacak. Ayrıca Bitez'de de yine erişilebilir lüks segmentinde projelere başlayacağız" dedi. 


Dağlarca Çağlar, yaklaşık 100 milyon euro maliyetle hayata geçirdikleri Yokuşbaşı'ndaki Swissotel Rezidans'da fiyatların 440 bin euro ile 3 milyon 250 bin euro arasında olduğunu kaydetti. 

Yokuşbaşı'ndaki Swissotel'de 108 oda bulunuyor. Rezidanslarm büyüklüğü ise 130 metrekare ile 1062 metrekare arasında değişiyor. Çağlar, Bodrum Hill'de ise 35 rezidans 108 otel odası olduğunu metrekare büyüklüklerinin 135 metrekare ile 1062 metrekare arasında olduğunu söyledi.Çağlar, fiyatların ise 800 bin euro ile 6.5 milyon euro arasında olduğunu belirtti. 


Web: http://www.cagdasholding.com/tr/


Milliyet

Haber Star'da şu şekilde yer aldı


Bodrum’un 11 beldesinde yatırımları olduğunu kaydeden Çağlar “2016 yılı özellikle gayrimenkul ve turizm sektöründe Rusya krizi ve diğer dış etkenlerin etkisi ile durağan bir dönem yaşandı. 2017’nin Rusya ile ilişkilerin de toparlanmasıyla birlikte çok iyi bir yıl olacağı kanaatindeyiz. Konut sektöründe bekle-gör politikası güden yatırımcılar tekrar alıma geçmeye başladı, turizm sektöründe ciddi bir hareketlilik olacak önümüzdeki sezon” dedi.


ESKİ OTELLER KONUT OLUYOR

Bugüne kadar Bodrum’da süper lüks segmentinde 30 proje geliştirdiklerini belirten Çağlar, gelen talep üzerine yeni projedeki villaların fiyatını 1 milyon liranın altına çektiklerini söyledi. Bodrum’da özellikle yarımadada deniz kenarındaki arsaların metrekare fiyatlarının bin Euro’dan başladığını belirten Çağlar, bu nedenle firmaların eski otelleri toplayıp buralarda yeni konut projeleri yaptığını kaydetti. 


Star


Geri Dön