23 / 04 / 2024

Çamdibi Paprat Konutları Ekim ayında teslim edilecek!

Çamdibi Paprat Konutları Ekim ayında teslim edilecek!

Mevaport İnşaat tarafından yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları oldukça yoğun bir ilgi gördü.Sadece 18 dairesi kalan Çamdibi Paprat Konutları Ekim ayında teslim edilecek.



Genel Müdür Zekeriya Hazırbulan, Çamdibi Konutları-3 ve Altındağ Prestij Konutları-1 projelerinin temelini yakında atacaklarını söyledi.


İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Mevaport İnşaat, 2015 yılında da çok özel projelere imza atmaya hazırlanıyor. Yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza iş merkezinin yanı sıra kısa süre içerisinde Çamdibi Konutları-3 ve Altındağ'da çok özel bir proje olan Prestij Konutları-1'in de temelini atacak. Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, tüm bunların yanı sıra Güzelbahçe'de edecekleri villa projesinin lansmanını ağustosta yapacaklarını açıkladı.

 

Son 10 daire 

Ekim ayında teslim edilmesi planlanan Çamdibi Paprat Konutları'nın yoğun talep gördüğünü ve sadece 18 daire kaldığını söyleyen Hazırbulan, "Kartal Durağı'na 100 metre mesafede yükselen konutlarda 135 metrekareye kadar 2+1 daireler ve 160 metrekareye kadar 3+1 daireler bulunuyor. Toplam 99 daire ve 5 dükkandan oluşan bu projenin şu anda yüzde 70'i tamamlandı. Her odada yangın söndürme springi bulunan Paprat Konutları'nda ev sahiplerine rahat, güvenli ve huzurlu bir hayat vaat ediyoruz" dedi. Hazırbulan, ayrıca, Çamdibi Konutları-3 projesinin 16 ve 8 katlı iki blokta toplam 138 daireden oluşacağı, 24 ayda tamamlanacağını açıkladı. Altındağ Prestij Konutları, 75 daireden oluşacak. 


Milliyet Ege


Geri Dön