18 / 04 / 2024

Çamlıca'ya 20 milyon liralık otogar inşa edilecek!

Çamlıca'ya 20 milyon liralık otogar inşa edilecek!

Avrupa yakasında ikinci bir otogara ihtiyaç olmadığını ifade eden Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, bu enerjinin Anadolu yakası için harcanmasından yana olduklarını vurguladı...




Hava ve demiryollarındaki yeni yatırımlara rağmen popülaritesini kaybetmeyen otobüs yolculuğu, yeni otogar projelerini de harekete geçirdi. Bayrampaşa Otogarı'nın taşınması fikri, yeni otogarın nerede yapılacağı tartışmalarını artırdı. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, "280 dönümlük arazi üzerine kurulan Bayrampaşa Otogarı'nın yeri mükemmel. Biz yeni otogarın kent merkezinde olmasını istiyoruz" dedi. Avrupa yakasında ikinci bir otogara ihtiyaç olmadığını ifade eden Yıldırım, bu enerjinin Anadolu yakası için harcanmasından yana olduklarını vurguladı. 


50 DÖNÜMLÜK ARAZİ 

Yıldırım, "Anadolu yakasında otogar arayışımız var. Harem'i kaldırmamız lazım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ataşehir'de Çamlıca gişelerinin yanında 50 dönümlük Hazine arazisine 20 milyon liralık yatırımla yeni otogar kuracak. Belediye 'Ben yapacağım' diyor. Biz de yine ortaklık kuralım diyoruz" şeklinde konuştu. 



Sabah


Geri Dön