25 / 04 / 2024

Çanakkale Eceabat ve Terzialan'a spor tesisi yapılacak!

Çanakkale Eceabat ve Terzialan'a spor tesisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, kentte kazandırılacak yeri hizmetleri duyurdu. Eceabat ve Çan'ın Beldesi'ne spor tesisi yapılacağını söyledi.



AK Partili Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Eceabat ve Çan'ın Beldesi'ne spor tesisi yapılacağını söyledi.


AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, kentte kazandırılacak yeri hizmetleri duyurdu. Eceabat ve Çan'ın Beldesi'ne spor tesisi yapılacağını söyledi. AK Partili Turan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler sonuçlandı. Bakanlığımız Eceabat ve Terzialan Belediyelerimize birer adet kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile birer adet basketbol-voleybol sahası kazandırıyor. Daha önce de belediyelerimize spor sahası sözü vermiş, kısa zamanda açılışını yaparak verdiğimiz sözü tutmuştuk. Spor sahaları özellikle Eceabat ve Terzialan'daki gençlerimize hayırlı olsun. Gençlerimizin spor faaliyetlerinin önünü açacak yatırımları her zaman önceledik, öncelemeye de devam edeceğiz" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön